You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.
CheezeNotes/pages/Crêpes.md

19 lines
553 B

This file contains invisible Unicode characters!

This file contains invisible Unicode characters that may be processed differently from what appears below. If your use case is intentional and legitimate, you can safely ignore this warning. Use the Escape button to reveal hidden characters.

This file contains ambiguous Unicode characters that may be confused with others in your current locale. If your use case is intentional and legitimate, you can safely ignore this warning. Use the Escape button to highlight these characters.

[Cuisine](cuisine)
# Crêpes
> Pâte à crêpes par un maître-crêpier
## Ingrédients
- 250 g de farine
- 60 g de sucre
- 5 g de sel
- 3 oeufs
- 40 cl de lait entier
## Recette
Mettre un bol vide sur la balance. Ajouter la farine, le sucre et le sel. Regarder le poids et faire la tare.
Ajouter les œufs et compléter avec une partie du lait pour obtenir le même poids que les matières sèches.
Mélanger jusquà ce que la pâte soit lisse.
Ajouter le reste de lait et mélanger.
Laisser reposer au moins une heure.
Cuire sur thermostat 2,5.